• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Detenció de 4 persones per furts amb força a vehicles i delictes contra la salut pública

  •   17/04/2009 10:45 


El dia 10 els nostres serveis tenen coneixement del furt amb força en l'interior d'un vehicle a la via pública a la parròquia de La Massana, del mateix s'emporten un sobre que conté 8000 euros en efectiu (en bitllets de 500 euros). El dia 13/04/09 es produeix dos nous furts amb força en l'interior d'un garatge en dos vehicles amb un modus operandi similar, en la mateixa parròquia.

En aquest segon assumpte, la propietària dels vehicles veu marxar del lloc a un home que presumptament podria ser l'autor dels fets i aquest ho fa acompanyat d'un segon.

Vist l'esmentat efectius del Grup de Permanències de l'Àrea de Policia Criminal, inicia una enquesta sobre els fets i el 14/04/09, identifica i deté a un dels presumptes autors.

En el registre efectuat al domicili de l'interessat entre els diferents objectes segrestats, crida l'atenció als investigadors un tiquet de compra en un establiment de La Massana, on s'objectiva que la mateixa s'havia realitzat per mitjà d'un bitllet de 500 euros, fetes les verificacions escaient és deté a un segon home el mateix dia.

Igualment la continuació de la investigació permet a l'endemà detenir a l'ex-parella del primer detingut i un amic d'aquesta com encobridors dels fets i persones que havien guardat en la seva possessió part del diners.

Finalment en el registre realitzat al domicili de l'ex-parella se li troba en la seva possessió 36,99 grams de cocaïna i una bàscula de precisió, que el primer havia comprat presumptament amb els diners sostrets.

En l'operació a part de la droga esmentada, també es segresten 6,7 grams d'haixix i, es recupera diferents objectes: gran quantitat de roba, sabatilles esportives, telèfons mòbils, comandaments a distància de garatges, claus de vehicles i 2800 euros en efectiu.

Al primer detingut se'l vincula amb la sostracció de tres vehicle més, fets que haurien ocorregut al mes de juliol del 2008, ja que el modus operandi emprat és similar.

Els detinguts són tots residents, de nacionalitat portuguesa, de 23, 20, 25 i 20 anys respectivament, van ser posats a disposició judicial en el dia d'ahir.





Escaldes-Engordany, 17 d'abril de 2008