• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Vuit persones detingudes en dues actuacions, com a presumptes autors de furts en diferents establiments del Principat.

  •   03/03/2009 09:20 


El dia 27 de febrer a les 19:30 a la frontera espanyola del Riu Runer, els efectius de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana destinats al lloc controlen un vehicle Fiat Bravo matrícula espanyola amb intencions d'anar vers Espanya. Aquest és ocupat per tres homes no residents de nacionalitat romanesa, de 28, 24 i 21 anys d'edat.

A l'interior del vehicle els interessats porten dues bosses de ma contenint un total de quaranta-dos (42) perfums, que segons investigacions posteriors haurien estat sostrets en diverses perfumeries del Principat. Aquests perfums tindrien un valor total de més de 1.800 euros.

Els tres homes han estat detinguts i posats a disposició judicial.



També el dia 28 de febrer a les 18:23, efectius de patrulla pedestre de l'Àrea de Policia Criminal efectuen un seguiment a dues persones sospitoses de cometre delictes contra el Patrimoni. Les vigilàncies posteriors permeten el control d'aquests i tres persones més, que efectuen moviments sospitosos al voltant de perfumeries d'Escaldes-Engordany, tractant-se de quatre homes d'entre 19 i 22 anys i una dona 19 anys, tots no residents de nacionalitat romanesa.

Posteriorment és localitzat el vehicle d'aquests, un Opel Vectra matrícula espanyola. Els registres efectuats al vehicle i les persones permeten segrestar un total de vint-i-quatre (24) perfums, un (1) ordinador portàtil, un (1) reproductor de DVD portàtil i un (1) pantaló, així com una bossa i una jaqueta condicionades per tal de sostreure mercaderia. Segons les investigacions posteriors aquesta mercaderia, d'un valor total de més de 2.100 euros, hauria estat sostreta en vàris establiments d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, indicant que aquestes persones possiblement formarien un grup organitzat que es dedicaria de forma habitual a cometre furts.

Els cinc interessats han estat detinguts i posats a disposició judicial.



Escaldes-Engordany, 3 de març del 2009.