• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

08/12/2008 16h30, comunicat. Detenció d'un grup de quatre individus que presumptament es dediquen habitualment a cometre furts

  •   08/12/2008 16:30 

En data 06/12/2008 vers les 16 hores, efectius de Policia de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana, han procedit al control i posterior detenció de dues persones, per quan aquests han sostret diversos perfums utilitzant jaquetes i bossa de mà, folrades d'alumini.
Al moment del control una d'elles porta amagats dins la jaqueta 6 perfums.
S'efectua un registres al vehicle dels interessats, un Volkswagen Passat (ESP) estacionat en un aparcament d'un centre comercial d'Andorra la Vella, trobant a l'interior 21 perfums de procedència il·lícita.
Seguidament, efectius de Policia de l'Àrea de Policia Criminal, han procedit al control de dues altres persones i del seu vehicle, un Mercedes Vito (ESP) -persones relacionades amb les anteriors, i estacionat en el mateix aparcament- sent los hi decomissats 35 perfums i 4 pantalons de procedència il·lícita.
Efectuada una enquesta, la referida mercaderia ha estat sostreta en quatre establiments del Principat, els quals han cursat les corresponents denuncies.
El valor total de la mercaderia sostreta és d'aproximadament 2000 euros de preu de cost.
Els interessats, dues dones i dos homes d'edats 19-21-30 i 31 respectivament, tots de nacionalitat romanesa, han estat detinguts i posats a disposició judicial en data d'avui.
De l'enquesta policíaca es desprèn que aquestes persones han vingut al país per tal de cometre-hi furts, utilitzant jaquetes i bosses de mà folrades d'alumini, per evitar els sistemes d'alarma de les sortides dels establiments.





Escaldes-Engordany, el 08 de desembre del 2008.