• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

23/10/2007 14h39, comunicat. Detingut un home com autor de nombrosos furts amb força en vehicles.

  •   23/10/2007 14:39 


El 21 d'octubre a les 04h20 una patrulla es va desplaçar a l'avinguda de Salou, on uns agents de circulació de l'Hble. Comú d'Andorra la Vella tenien retingut un home que presumptament havia intentat furtar en l'interior d'un vehicle Toyota Land Cruiser matrícula andorrana.

Constatem que dins el vehicle es trobava F. S.M., resident espanyol de 37 anys, el qual havia trencant una finestra per accedir i intentar sostreure l'equip de música.

Una vegada detingut i traslladat al despatx central, agents del Grup 4 de delictes contra el patrimoni de la Unitat 3 d'Investigació Criminal va iniciar una investigació al respecte, degut que s'havia constatat la existència de nombroses denúncies cursades per fets similars els darrers tres mesos, havent similituds en la manera d'actuar i altres circumstàncies.

D'aquesta investigació s'ha desprès la presumpta autoría del detingut en vint-i-cinc (25) furts amb força dins vehicles al Principat, la majoria estacionats a la parròquia d'Andorra la Vella, exceptuant tres a Encamp i dos a La Massana.

Sembla que l'interessat va actuar de forma similar en tots els casos, majoritàriament trencant un vidre per accedir després d'intentar forçar també en moltes ocasions el pany de la porta. Amb el material sostret, la majoria equips de música i altres aparells electrònics, es desplaçava a Barcelona, lloc on els hauria venut principalment per finançar-se el propi consum de cocaïna, droga de la que ha manifestat ésser addicte.

El total del perjudici ocasionat ha estat valorat fins avui en aproximadament més de 15.800 euros. Al detingut se li ha incautat un jaqueta, sostreta anteriorment en un dels vehicles esmentats, així com diverses eines i objectes relacionats amb els fets.

L'interessat ha estat posat a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 23 d'octubre del 2007.