• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

28/08/2007 11h15, comunicat. Tres persones detingudes arran d'un furt amb força en un establiment del Pas de la Casa.

  •   28/08/2007 11:15 


El 25 d'agost pel matí rebem avís que s'ha comès un furt amb força en un establiment comercial de l'avinguda d'Encamp al Pas de la Casa. Agents de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana constaten que han trencat el vidre de l'aparador i han accedit a l'interior emportant-se diversa mercaderia. També en altra botiga del mateix edifici hi ha un vidre esquerdat.

Arran de les sospites que aixequen uns joves que surten del mateix edifici amb nombroses bosses, controlen aquests quan estaven carregant un vehicle Seat Ibiza matrícula francesa al mateix carrer i es disposaven a marxar del Principat, tractant-se de F.L. L. de 29 anys, Y.E. R. de 22 anys i R. M. també de 22 anys, tots tres de nacionalitat francesa i residents al país veí.

En l'escorcoll efectuat, s'ha decomissat nombrosa mercaderia presumptament sostreta a l'establiment, tractant-se de 55 peces de roba i dues ampolles de xampany d'un preu de cost total de més de 800 euros. Així també s'han trobat 2,1 grams d'haixix i 4,7 grams de bolets al·lucinògens, així com una pipa especial per consumir haixix.

Segons les primeres investigacions, sembla que un d'ells sobre les 01h 30m de la mateixa nit va esquerdar els vidres de l'altra botiga i va trencar l'aparador de la botiga furtada, llençant uns gots de vidre i possiblement també una llosa, accedint a l'interior del local emportant-se part de la mercaderia. Posteriorment els seus companys en saber els fets, es van desplaçar per agafar la resta de mercaderia portant-la a l'apartament que compartien ocasionalment tots tres a la mateixa vila.

Els interessats han estat detinguts i posats a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 28 d'agost del 2007.