• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

04/06/2007 11h06, comunicat. Detenció d'un grup de sis individus que es dedicarien habitualment als furts, recuperant diversa m

  •   04/06/2007 11:06 


El 2 de juny a les 15h09m, arran que s'hauria produït un furt de mercaderia en una perfumeria del Pas de la Casa, una patrulla controla a la mateixa vila un vehicle Opel Vectra matrícula espanyola i el seu ocupant, V. G. georgià de 27 anys. A l'interior del vehicle, trobem diversa mercaderia presumptament de procedència il·lícita, essent 4 pantalons i 4 perfums d'un valor total d'uns 418 €, així com unes bosses preparades per endur-se mercaderia sense que s'activi l'alarma.

També es controla al lloc altre vehicle estacionat, un Opel Omega matrícula espanyola amb tres ocupants a l'interior; K. A. de 34 anys, M. A. de 33 anys i I. G. de 29 anys, tots també turistes de nacionalitat georgiana. Aquest darrer també tenia una bossa de ma de les mateixes característiques que les anteriors, i els altres dos germans havien estat detinguts i empresonats al Principat l'any 2002 per fets similars. En un registre al vehicle, trobem entre el maleter i sota els seients davanters 20 perfums d'un valor total d'uns 736 € també presumptament sostrets.

Posteriorment es controlen al carrer dues persones més, que formaven part del mateix grup, essent J. M. de 31 anys i T. Z. de 34 anys tots dos turistes georgians, aquest darrer també en possessió d'una bossa preparada com les anteriors.

Segons les primeres investigacions els sis individus, que anaven indocumentats i estarien establerts a Barcelona, Espanya, formarien part del mateix grup que es dedicaria habitualment a efectuar furts per vendre la mercaderia posteriorment i treure'n profit econòmic. Aquests actuarien de manera que metre uns distreien els empleats de les botigues, els altres sostreien la mercaderia i la guardaven en les bosses especials, que immediatament s'emportaven fins els dos vehicles. Els perfums trobats serien de dues perfumeries del Pas de la Casa, mentre que la roba hauria estat sostreta en un comerç d'Andorra la Vella.

Els sis interessats han estat detinguts i posats a disposició judicial.


Escaldes-Engordany, 4 de juny del 2007.