• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

29/01/2007 16h50, comunicat. Detenció de dues persones per furt amb força en una farmàcia.

  •   29/01/2007 16:50 


El 27 de gener a les 6 hores, els nostres efectius s'han desplaçat fins una farmàcia d'Andorra la Vella, on acabaven de trencar el vidre de la porta d'entrada.

A l'interior del local, hem controlat a F.F. S.S. de 22 anys, no resident de nacionalitat espanyola, portant a sobre diversos medicaments psicotròpics presumptament furtats en la mateixa farmàcia, essent detingut pels agents iniciant la recerca d'un altre possible coautor que hauria marxat abans.

Desplaçats a l'apartament de l'Aldosa de La Massana on s'allotja ocasionalment el detingut, trobem altres medicaments similars així com una capsa amb 57 pastilles de metadona, substàncies que prendria el detingut, presumpte addicte a l'heroïna. També al carrer a prop del lloc, recuperem una part dels components d'un ordinador també furtat en la farmàcia.

Posteriorment, arran d'un accident de danys materials a l'avinguda de les Escoles d'Escaldes-Engordany, altres agents controlen un vehicle Citröen Saxo matrícula espanyola i el seu conductor, L. G.L. de 28 anys no resident de nacionalitat espanyola, que ha resultat ésser l'altre presumpte autor recercat i que ha estat detingut, comprovant també que es trobava sota l'efecte del cannabis, amfetamines i benzodiazepines. El vehicle que conduïa ha resultat ésser d'un altre company de viatge, també allotjat al Principat, havent-lo agafat sense el seu coneixement.

Els dos detinguts han estat posats a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 29 de gener del 2007.