• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

16/11/2006 10h00, comunicat. Un home i una dona detinguts com presumptes autors de la sostracció i cobrament d'uns xecs bancari

  •   16/11/2006 10:00 


El matí del 13 de novembre d'enguany, és detectat un home en una sucursal bancària de Sant Julià de Lòria, quan intenta cobrar un xec per més de 21.000 € propietat d'una empresa d'Andorra la Vella, resultant que dita empresa no l'hauria lliurat.

Al lloc és detingut J.A. C.V., resident portuguès de 40 anys d'edat. Aquest porta també un segon xec de les mateixes característiques i omplert amb un valor similar a l'anterior. Posteriorment és detinguda també al domicili la seva parella D.I. G.D.S., resident portuguesa de 25 anys.

Els fets provindrien del mes passat, quan es va iniciar una investigació arran de la denúncia cursada per un responsable de dita empresa, degut a la sostracció de sis xecs en blanc de les seves oficines. D'aquests sis, cinc havien estat omplerts i cobrats en dues entitats bancàries del Principat per un valor superior a 4.600 €, utilitzant l'autor una identitat falsa. També es denunciava la sostracció de més de 8.800 € en efectiu de la caixa de la empresa.

Segons les investigacions, sembla que aprofitant la circumstància que la detinguda és empleada d'aquesta empresa, els interessats s'haurien apropiat dels sis xecs esmentats, que van omplir falsificant la signatura i que posteriorment aquesta hauria cobrat manifestant una identitat falsa als empleats bancaris. Pel que fa als dos darrers xecs que va intentar cobrar el detingut, haurien estat furtats en les mateixes condicions que els anteriors, però el darrer 12 de novembre.

Els detinguts han estat posats a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 16 de novembre del 2006.