• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

09/09/2006 11h49, Detenció de dues dones per presumptes delictes contra la seguretat en el tràfic jurídic i contra l'ordre soci

  •   09/09/2006 11:49 


El passat dijous 7 de setembre, a les 11 hores 35 minuts, els nostres serveis policíacs son requerits pels empleats d'una joieria d'Andorra la Vella.
Expliquen que dues noies orientals, després de realitzar dues compres i haver pagat amb una tarja de crèdit sense cap incident, al moment de fer un tercer pagament, l'aparell TPV els indica de capturar la tarja. Que aquestes paguen amb una altra tarja de crèdit tot recuperant l'anterior, i surten de l'establiment.

Amb la descripció de les implicades i les imatges de les cameres de seguretat, a les 12 hores 45 minuts, una patrulla de policia localitza les presumptes dones, que son identificades amb passaports Britànics com a L. W.Y, de 28 anys i H. H.M., de 36 anys, nascudes a Hong Kong i després traslladades a les dependències del despatx central de Policia.
Al corresponent escorcoll a les interessades, se les troba en possessió de 43 i 41 targetes de crèdit respectivament, així com de diversa mercaderia, 6 rellotges i 8 ulleres de luxe.
Es tracta de 84 targetes falsificades Visa i Mastercard, de les que s'ha de remarcar la bona qualitat de la falsificació.
En el suport plàstic es troben elements de seguretat dels autèntics; els noms dels bancs utilitzats per simular que en son els emissors, son bancs xinesos existents; els noms que figuren impresos a les targetes son els noms de les interessades; a la informació de la banda magnètica, també hi consta les identitats de les interessades. Es a dir al rebut del TPV, consta la identitat de les interessades i no la identitat del titular legal de dita tarja.

La posterior investigació, aporta que haurien fet pagaments amb targetes entre el 6 i 7 de setembre a tres joieries i a una òptica, per un import de prop de 32.000 €; mercaderia que ha estat recuperada pels nostres serveis en la seva totalitat.

S'està investigant via l'organisme internacional d'Interpol, els antecedents i identitats de les interessades, així com les possibles ramificacions internacionals.

Les interessades van ser detingudes i posades a disposició Judicial.

Escaldes-Engordany, 9 de setembre del 2006.