• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

19/08/2006 11h00, comunicat. Dos incendis ocorreguts a Encamp i Ordino.

  •   19/08/2006 11:00 


A les 00h37 d'avui, ens comuniquen que una caravana estaria cremant en un tancat del Servei de Circulació d'Encamp, situat a l'Av. Coprícep Episcopal.

Presentats al lloc, el Cos de Bombers es trobava sufocant l'incendi, on haurien estat danyats varis vehicles estacionats.

A hores d'ara es desconeixen les circumstàncies dels fets, havent-se iniciat la enquesta per part dels nostres efectius de la Unitat d'Investigació.


A les 05h10 d'avui, som alertats d'un incendi produït en un domicili de l'edifici Casamanya d'Ordino. La llogatera, una dona anglesa resident, havia demanat ajuda a una veïna del mateix immoble.

En arribar la patrulla, constata molt fum procedent del pis i a les escales de l'edifici, avisant de les circumstàncies al Cos de Bombers i demanant reforços, presentant-se dues patrulles més. Una vegada valorada la situació amb els efectius d'extinció d'incendis, s'ha procedit a desallotjar l'immoble, havent només un matrimoni a part del pis de la sol·licitant i el de la víctima.

Una vegada desplaçats els nostres efectius de Policia científica, i arran de les primeres investigacions sembla que el foc es va iniciar al pis de la resident anglesa, degut que aquesta s'hauria adormit al llit fumant una cigarreta que hauria calat foc a la roba. Cap persona ha resultat lesionada, havent-se produït però danys de consideració.

Escaldes-Engordany, 19 d'agost del 2006.