• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

22/05/2006 15h39, comunicat. Un home detingut per lesions i amenaces, furt de vehicle i danys dolosos a vehicles.

  •   22/05/2006 15:39 


El passat 20 de maig vers les 3 hores de la matinada, som requerits per una dona a la que li han furtat el seu turisme a l'Av. del Pessebre d'Escaldes-Engordany. Al lloc, aquesta ens manifesta que ha tingut una discussió amb un home a l'exterior d'un bar, que li ha propinat un cop de puny. El presumpte agressor ha agafat el cotxe de la víctima (un Opel Astra) contra la seva voluntat, abandonant-lo més endavant al col·lidir amb d'altres estacionats. Tots els fets han estat presenciats per diversos testimonis.

El presumpte agressor es tracta d'un resident de 28 anys i nacionalitat espanyola. Aquest està en recerca i captura judicial per altres fets, i és conegut pels nostres serveis degut a diversos antecedents violents i contra el Patrimoni. Immediatament, s'inicia una recerca del mateix pels nostres efectius. Una patrulla a les 3.30h el veu caminant per l'Av. de les Nacions Unides d'Escaldes-Engordany, però aquest aconsegueix fugir corrents vers Av. Carlemany.

Posteriorment a les 5.30 hores, se'l controla dormint en la escala d'un immoble de l'Av. Carlemany i es procedeix a la seva detenció.

Efectuades les primeres investigacions, sembla que la víctima havia coincidit casualment a l'exterior d'un bar d'Escaldes amb l'interessat, aprofitant aquest per introduir-se al seu cotxe exigint que l'acompanyes fins un pub d'Andorra la Vella. Davant la negativa de la víctima, el detingut l'agredeix donant-li un cop de puny. En veure que aquesta es disposava a avisar a la Policia, l'interessat ha posat el vehicle en marxa. La víctima s'ha posat al davant per evitar que marxés, apartant-se però en fer el detingut una maniobra brusca, xocant en el seu camí amb una motocicleta que ha arrossegat uns metres. Més endavant ha topat amb uns piquets de l'avinguda aturant-se, ha sortit del vehicle donant cops de peu a l'Opel i a un altre cotxe Peugeot estacionat a prop, causant-los-hi danys. Finalment ha fugit correns vers l'aparcament comunal del Til·lari, saltant sobre el capó d'un tot terreny Opel Monterrey danyant-lo.

El detingut ha estat posat a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 22 de maig del 2006.