• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

08/04/2006 10h18, comunicat. Detenció d'un home per furts continuats de mercaderia.

  •   08/04/2006 10:18 

Dijous vers les 19h 30m, som requerits per desplaçar-nos a una botiga de l'Av. Dr. Mitjavila d'Andorra la Vella, al tenir controlat un home per furt de mercaderia.

Aquesta persona, L. S. de 34 anys de nacionalitat russa no resident al Principat, du una motxilla preparada per evitar la detecció dels dispositius d'alarma enganxats a les mercaderies (ja en d'altres ocasions s'ha detectat l'ús de bosses o motxilles folrades interiorment amb paper d'alumini , amb l'objecte de passar pels controls anti furts de sortida de l'establiment amb el material furtat, evitant l'accionament de les alarmes). A l'interior, trobem vuit (8) peces de roba que havia sostret de l'establiment i que finalment han recuperat, essent el seu valor total de 182 €.

Posteriorment, efectuem un registre a la cambra d'un hotel d'Escaldes-Engordany on està allotjat, trobant altres cinquanta (50) peces de roba, la major part encara amb l'etiqueta del comerç i/o el dispositiu d'alarma enganxats.

Segons les primeres investigacions, semblaria que una gran part de la mercaderia posteriorment trobada a l'hotel, hauria estat sostreta en almenys set (7) establiments del Principat, que han cursat denúncia. El valor total de aquesta mercaderia és superior als 2000€ preu de cost.

L'interessat ha estat detingut i posat a disposició judicial.

El Cos de Policia ha establert l'habitual dispositiu especial de seguretat publica en previsió de l'afluència turística de les vacances de Setmana Santa.


Escaldes-Engordany, 8 d'abril del 2006.