• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

30/12/2005 12:00 hores, detenció de 5 persones per delictes contra el patrimoni

  •   30/12/2005 12:00 


En data 27/12/05 vers les 23:00 hores una patrulla de la Unitat de Seguretat Ciutadana, que circula per la C.G. 2 a l'alçada de Racons (Canillo), veu tres persones en actitud sospitosa darrera d'un vehicle accidentat que es troba al lloc, són controlats amb un vehicle marca Nissan 200 NX (ESP).

Aquests manifesten estar allotjats en uns apartaments de la vila de Soldeu, lloc on es controla a dues persones més.

L'enquesta policial determina que el vehicle que duien en el moment del control havia estat sostret a Espanya, tanmateix es recupera un segon vehicle de lloguer marca Renault Megane (ESP) que també estava denunciat a Espanya com sostret. Igualment es determina que els interessat havien estat allotjats en dos establiments hotelers del Principat a Ordino i Canillo sense haver fet efectiu l'import de les despeses d'un montant de 329 € i 325 €, respectivament.

En els registres practicats als interessats es troba en la seva possessió diferent material (1 ordinador, claus i documentacions de vehicles,..) que havia estat presumptament sostret en un robatori a Espanya.

Dos dels interessats R.G.J.A. com G.J.E., espanyols no residents de 36 i 43 anys respectivament, tenen antecedents a Espanya per delictes contra la salut pública (tràfic d'estupefaents) i delictes contra el patrimoni.

Els dos interessats esmentats anteriorment han estat posats a disposició judicial en data d'ahir, pel que fa a la resta d'interessats i vist que no s'ha pogut determinar la seva participació en els fets van ser alliberats i foragitats a la frontera en la mateixa data.

Escaldes-Engordany, 30 de desembre del 2005