• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

16/06/2004, 13h00 Detenció de tres súbdits de nacionalitat polonesa per furt, introducció de productes estupefaents, desobedièn

  •   16/06/2004 13:00 


El 13/06/2004 a les 13:10 hores, els nostres serveis són requerits per un empleat d'un establiment comercial de la Parròquia de Canillo, ja que tres persones han sostret diversa mercaderia i han marxat del lloc amb un vehicle marca Volkswagen Transporter amb matricula polonesa, tanmateix sembla que prop del fets han amagat una bossa on presumptament hi ha part de la mercaderia sostreta.

La patrulla que es desplaça al lloc es creua amb aquest vehicle prop de la vila d'Encamp, per la qual cosa donen mitja volta i el segueixen amb els senyals òptics i acústics accionats simultàniament, el conductor del vehicle atura el vehicle sobtadament i del seu interior surten corren dos ocupants i s'introdueixen en l'interior d'un aparcament d'un edifici situat a peu de carretera.

El conductor del vehicle pot ser controlat sense que aquest oposi resistència i resulta ser W.K. Z., de 26 anys, nacionalitat polonesa i no resident. Posteriorment i vist el perill de l'acció la patrulla actuant demana la presència de més efectius per tal d'efectuar la recerca dels altres dos individus. L'un d'ells es troba sota d'un turisme estacionat en l'interior de l'aparcament, i se li diu en reiterades ocasions de que surti del seu amagatall, finalment s'ha de fer ús de la força per tal de reduir-lo ja que aquest oposa una forta resistència, aquest en tot moment es mostra arrogant, agressiu i amenaça als agents actuants. Pel que fa a la tercera persona una veïna de l'immoble observa com aquest surt de l'aparcament i ho fa saber als agents actuants, aquest en el moment de ser controlat també oposa forta resistència. Els interessats resulten ser M. S., de 29 anys i M. S. (*), de 27 anys, ambdós de nacionalitat polonesa i no residents.

Durant l'escorcoll corporal efectuat a M.S. (*) se li troba una petita porció d'haixix, a M.S. se li troba una bossa de mà amb 14 cartrons de tabac, posteriorment es troba a proximitat de l'establiment d'on se'ns requereix una altra bossa de mà i en el seu interior es troben 14 cartrons més de tabac de diferents marques i que presuntament han estat sostrets.

Els interessats són detinguts i posats a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 16 de juny del 2004.