• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté una dona com a presumpta autora d’un delicte contra el patrimoni per furtar joies valorades en uns 8.200 euros

La Policia deté una dona com a presumpta autora d’un delicte contra el patrimoni per furtar joies valorades en uns 8.200 euros

  •   26/04/2024 10:10 
La Policia ha detingut aquesta setmana a Encamp una dona de 46 anys com a presumpta autora d’un delicte contra el patrimoni per furt amb abús de confiança. L’avís es va rebre dimecres, quan la víctima va trobar a faltar diverses joies de l’interior del seu domicili. Sospitava de la treballadora domèstica, que una estona després va acabar reconeixent davant els agents que les havia agafat, moment en què se la va arrestar. Es tractava de tres anells amb un valor superior a 8.200 euros.
 
La nit de dimarts, la Policia va detenir un home de 40 anys i no resident que havia fugit de la Unitat de Cures Intensives de l’hospital, on estava ingressat des de feia uns dies després que se’l trobés inconscient a l’habitació d’un hostal d’Andorra la Vella. L’home es va escapar del centre hospitalari vestit amb roba de personal sanitari, que havia sostret, i havia arribat amb taxi fins a la frontera del riu Runer, on se’l va identificar i controlar. Tenia una ordre judicial de detenció des d’aquell mateix vespre com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. L’assumpte està judicialitzat.
 
Els darrers dies, la Policia ha detingut un altre home, de 60 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per haver agredit la parella al seu domicili. Els fets van tenir lloc a Sant Julià de Lòria.
 
Aquesta setmana, una turista de 45 anys ha estat arrestada a la frontera del riu Runer amb 1,3 grams de cocaïna i un altre home, de 41 anys i no resident, ha estat detingut al Pas de la Casa com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per desobeir una ordre d’expulsió.
 
Escaldes-Engordany, 26 d’abril del 2024