• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Balanç d'accidents de circulació: Un camió formigonera bolca a l'altura de la rotonda del túnel de les Dos Valires

Balanç d'accidents de circulació: Un camió formigonera bolca a l'altura de la rotonda del túnel de les Dos Valires

  •   27/03/2024 13:24 
Avís: 27/03/2023 a les 07:34
Localització: CG3, a l'altura de la rotonda del túnel de les Dos Valires

Aquest dimecres a primera hora del matí un camió formigonera ha bolcat a la CG3 a l'altura de la rotonda de les Dos Valires quan el conductor del vehicle n'ha perdut el control. 

A causa de l'accident, un dels carrils ha quedat tallat i, tot i que hi havia habilitat un de pujada i un de baixada i s'ha anat alternant la circulació per descongestionar el trànsit, la situació ha provocat importants retencions durant tot el matí mentre es procedia a la retirada del camió, per la qual han estat necessàries una grua de grans dimensions, un camió ploma i dues excavadores.

En el moment en què ha bolcat, part del formigó que transportava ha caigut a la calçada. Així que, un cop retirat el vehicle, al migdia, han començat les tasques de neteja de la via. La circulació ha quedat restablerta poc després.

El conductor, un treballador fronterer de 64 anys, ha patit alguna ferida superficial que els serveis mèdics li han tractat en el mateix lloc de l'accident i no ha hagut de ser traslladat a l'hospital.

Escaldes-Engordany, 27 de març del 2024 

**Fotografia: Mobilitat Andorra