• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté onze persones en quatre dies en possessió de drogues i n’arresta sis més per alcoholèmia

La Policia deté onze persones en quatre dies en possessió de drogues i n’arresta sis més per alcoholèmia

  •   25/03/2024 10:27 
La Policia ha detingut els darrers dies onze homes, nou dels quals turistes, com a presumptes autors de delictes contra la salut pública després de controlar-los en possessió d’estupefaents.
 
Cinc d’ells van ser arrestats en el marc d’un festival de música electrònica que s’ha celebrat al Pas de la Casa. Es tracta d’un home de 26 anys amb 0,5 grams d’èxtasi i petites quantitats d’haixix; un altre, de 31 anys, amb 4,5 grams de ketamina, 0,8 grams d’èxtasi i un gram de cocaïna; dos joves més de 26 anys, un dels quals amb 1,5 grams d’heroïna i l’altre amb 1 pastilla d’èxtasi i 1,5 grams de marihuana i, finalment,  un darrer, de 19 anys, amb 0,4 grams de cocaïna.
 
Els altres sis han estat detinguts a les fronteres. A dos d’ells, de 30 i 45 anys, se’ls va detenir dijous al matí a la frontera del riu Runer amb una pastilla d’èxtasi i 0,4 grams d’heroïna. El mateix divendres durant el dia, a la frontera amb França, es van detenir tres persones més; un turista de 28 anys amb un gram d’èxtasi, 2, 5 d’haixix i 1,5 de marihuana, i dos nois més de 23 anys amb cinc pastilles d’èxtasi. Dissabte al matí, un noi de 20 anys va ser arrestat a la frontera del riu Runer amb 0,4 grams de cocaïna i per positiu de drogues i alcohol al volant amb una taxa de 0,9.
 
Sis persones més han estat detingudes per conduir sota els efectes de l’alcohol. Una d’elles, un conductor de 75 anys que va ser controlat dijous al migdia amb una taxa d’1,76 després d’un accident sense cap altre vehicle implicat i en què va resultar ferit. La resta tenen entre 25 i 47 anys i han estat arrestades el cap de setmana amb taxes d’1,05 a 2,01.
 
Finalment, un turista de 28 anys va ser detingut la matinada de divendres a Soldeu com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni per causar danys en l’habitació de l’hotel on s’allotjava. L’home, que presentava una actitud molt agressiva i es trobava en un fort estat d’embriaguesa, va trencar el mirall i la porta d’un armari, el marc de la porta de la mateixa habitació, el sistema per tancar-la i hauria fet un forat en una paret de fusta.
 
Escaldes-Engordany, 25 de març del 2024