• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Detinguda com a presumpta autora d’un delicte contra el patrimoni per apropiar-se de 14.000 euros de l’empresa on treballava

Detinguda com a presumpta autora d’un delicte contra el patrimoni per apropiar-se de 14.000 euros de l’empresa on treballava

  •   22/02/2024 15:21 
La Policia va detenir dimecres al migdia una exempleada d’una empresa del país com a presumpta autora d’un delicte contra el patrimoni. La dona, de 44 anys, hauria desviat diners de la companyia cap a comptes bancaris d’altres persones per recuperar-los després. En total, s’hauria apropiat d’uns 14.000 euros.
 
Un dels seus presumptes col·laboradors, un home de 42 anys, va ser arrestat el mateix dimecres, unes hores més tard.
 
Les dues detencions són fruit de la investigació que la Policia va iniciar arran de la denúncia interposada per la mateixa empresa en el moment en què va detectar certes irregularitats.
 
Tant la dona com el seu col·laborador han passat a disposició judicial aquest dijous.
 
Altres detencions
 
La matinada d’aquest dijous la Policia ha detingut a Soldeu un home de 29 anys amb una taxa d’alcoholèmia de 2,39. El conductor ha estat controlat després que els agents el veiessin circular per la CG2 a gran velocitat i sense respectar la senyalització de la calçada.
 
Dimecres al matí es va arrestar un altre home, de 48 anys i no resident, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per presentar documentació falsa al Servei d’Immigració per tal d’obtenir el permís de residència i treball.
 
Escaldes-Engordany, 22 de febrer del 2024