• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté dos homes per agredir les seves parelles i un altre per assetjament sexual

La Policia deté dos homes per agredir les seves parelles i un altre per assetjament sexual

  •   21/02/2024 10:00 
La Policia va arrestar dilluns un home de 47 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per agredir la parella. L’hospital va activar el codi lila per violència de gènere i posteriorment es va efectuar la detenció. L’agressió s’hauria produït davant els fills menors del matrimoni. També per agredir la parella la Policia ha detingut els darrers dies un turista de 44 anys en un hotel d’Escaldes-Engordany.
 
Dilluns al vespre, un home de 70 anys va ser arrestat a Andorra la Vella com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual per assetjar sexualment una menor.
 
Dimarts a la tarda, la Policia va detenir a la capital una noia de 18 anys com a presumpta autora de delictes contra la seguretat col·lectiva i contra la integritat física i moral per agredir un noi amb un esprai de defensa personal, que es considera una arma de port prohibit, i causar-li lesions.
 
Aquesta setmana, s’ha detingut un home de 27 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per incomplir una pena d’arrest nocturn al centre penitenciari i un altre, de 35 anys i no resident, per identificar-se amb una identitat falsa. Se’l va controlar al Pas de la Casa després d’haver furtat tabac en un supermercat de la localitat.
 
Quant a delictes contra la salut pública, s’ha arrestat un turista de 37 anys amb un gram de cocaïna a la frontera del riu Runer i un altre, de 25, amb un segell i mig d’LSD a Soldeu.
 
Escaldes-Engordany, 21 de febrer del 2024