• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La investigació policial determina que l’home trobat sense vida a Arinsal era un turista espanyol de 41 anys

La investigació policial determina que l’home trobat sense vida a Arinsal era un turista espanyol de 41 anys

  •   16/02/2024 13:45 
La investigació de la Policia endegada dimecres al matí per esclarir les causes de la mort de l’home trobat sense vida al riu d’Arinsal ha determinat que es tractava d’un turista espanyol de 41 anys.
 
L’autòpsia es va practicar dijous al matí i, posteriorment, es va iniciar la comparativa de les empremtes dactilars amb la col·laboració d’Interpol Madrid (Policia Nacional espanyola) i de la Guàrdia Civil per mitjà de l’Oficina de Cooperació Policial Internacional de la Policia andorrana. L’intercanvi de dades ha permès als investigadors confirmar la identitat del difunt.
 
Tots els indicis apuntaven que es tractava d’un turista que s’allotjava en un hotel proper a la zona on es va localitzar el cadàver, fet que s’ha acabat de corroborar aquest divendres al migdia una vegada s’ha verificat tota la informació de la qual es disposava.
 
La Policia va rebre l’avís poc abans de les 11 del matí de dimecres i immediatament es va desplaçar fins al lloc dels fets. La investigació, que està judicialitzada, continua oberta per esclarir quines van ser les circumstàncies de la mort.
 
Escaldes-Engordany, 16 de febrer del 2024