• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia identifica i deté el presumpte autor de l’agressió a un jove el passat desembre prop de la rotonda de la Comella

La Policia identifica i deté el presumpte autor de l’agressió a un jove el passat desembre prop de la rotonda de la Comella

  •   06/02/2024 10:20 
La Policia va detenir dilluns al matí un jove de 23 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral després d’haver-lo identificat com l’autor material d’una agressió que va tenir lloc la matinada del 10 de desembre a Andorra la Vella en una baralla prop de la rotonda de la Comella.
 
El vídeo de l’agressió, comesa amb brutalitat i traïdoria, es va fer viral a través de les xarxes socials i va crear una important alarma social. La investigació que va iniciar la Policia de seguida que va ser coneixedora dels fets ha culminat amb l’arrest del jove i ha permès identificar altres persones implicades en la batussa.
 
Tot apunta que la víctima era un turista. No va interposar cap denúncia ni va acudir a l’hospital per rebre assistència mèdica. En la gravació s’apreciava com, l’ara detingut, donava una forta puntada de peu al cap del jove quan aquest ja es trobava a terra després que altres membres del grup el fessin caure a cops.


Altres detencions


Les darreres hores la Policia ha detingut tres persones més. Es tracta d’un conductor de 42 anys amb una taxa d’alcoholèmia d’1,95 després de tenir un accident amb danys materials a la rotonda d’entrada a Canillo dilluns a la tarda; un home de 71 anys com a presumpte autor de delictes contra la integritat física i moral i contra l’honor per agredir la parella al carrer la passada nit i insultar els agents en reiterades ocasions durant la intervenció, i, finalment, un altre home de 50 anys en possessió de 0,12 grams de cocaïna.
 
Escaldes-Engordany, 6 de febrer del 2024