• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Detenció d’una persona per un ús fraudulent d’una tarja de crèdit per un import superior a 10.000 euros

Detenció d’una persona per un ús fraudulent d’una tarja de crèdit per un import superior a 10.000 euros

  •   15/09/2023 10:00 
El dimecres al matí, i en seguiment d’una denúncia interposada davant els nostres serveis per part del responsable d’un establiment de restauració, es va detenir un home com a presumpte autor d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic -ús fraudulent de targeta de crèdit-, i d’una infracció contra el patrimoni. L’interessat treballador d’aquest establiment, es va apoderar de quantitats dineràries que contenia el pot de les propines. Endemés, va efectuar 33 reintegraments sense autorització amb la targeta d’empresa per un import de 10.982 euros.
 
Tanmateix el dilluns i el dimecres al matí es va procedir a la detenció de dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. El Servei d’Immigració rep les respectives sol·licituds per l’obtenció d’una autorització d’immigració de residència i treball per part dels interessats. Verificades les documentacions aportades, es detecta que els documents relatius a les seves activitats laborals als seus països d’origen serien falsos.
 
Igualment en el decurs de la setmana s’ha detingut dos homes de 60 i 31 anys per delicte contra la seguretat col·lectiva - amb taxes de 0,98 g/l i 1,47 g/l. respectivament-.
 
Escaldes-Engordany, 15 de setembre del 2023