• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Carta d'intencions en matèria de formació en muntanya

Carta d'intencions en matèria de formació en muntanya

  •   15/09/2023 09:30 
El Cos de Policia d’Andorra ha signat una carta d’intencions, relativa a la formació en muntanya, amb la Gendarmerie Nationale francesa de la Regió d’Occitània.
El dia 13 de setembre d’enguany el Director de la Policia d’Andorra Bruno Lasne Benazet, i el General de Divisió Charles BOURILLON representant de la Gendarmerie Nationale a la Regió d’Occitània, van formalitzar una carta d’intencions relativa a la formació en muntanya, on els funcionaris del Cos de Policia d’Andorra, podran formar-se amb la Gendarmerie Nationale d’aquesta regió francesa, tant en formació bàsica, com en reciclatges, entrenaments o intercanvi d’experiències en actuacions en muntanya.
Aquest compromís  es troba emmarcat en el decret 2018-345 del 9 de maig del 2008, relatiu a la cooperació tècnica i d’assistència mútua en matèria de seguretat civil, com també en l’acord en matèria de cooperació transfronterera policial i duanera signat a París el 17 de març del 2014, ambdós signats entre l’Estat Andorrà i la República francesa.
La carta d’intencions rubricada ahir, reforça les bones relacions establertes entre la Gendarmerie Nationale francesa, i el Cos de Policia d’Andorra.
 
Escaldes-Engordany, 15 de setembre de 2023

Galeria d'imatges