• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté catorze persones durant la setmana

La Policia deté catorze persones durant la setmana

  •   11/09/2023 10:52 
La Policia ha detingut un total de catorze persones durant la setmana com a presumptes autores de delictes contra la salut pública, la seguretat col·lectiva, la integritat física i moral, honor, funció pública, i contra la lliberta sexual.
 
La matinada del dilluns en un control rutinari de circulació, es va identificar una persona que es trobava en possessió de 0,5 grams de cocaïna, i 0,5 grams de marihuana. Endemés va donar positiu en la prova de tòxics salivar.
 
El dimarts a la frontera del riu Runer, es va controlar una persona en possessió de 6,5 grams de metamfetamina, 8 grams de marihuana i 5,8 grams d’haixix.
 
 
La tarda del dilluns, una dona va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic, en agredir durant una desavinença entre pares i fills a la seva progenitora.
 
El dimecres, en seguiment d’una denúncia davant els nostres serveis, es procedeix a la detenció d’un home per un presumpte delicte contra llibertat sexual.
 
Diumenge a la matinada, es va produir la detenció d’un home com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral -lesions-, contra la llibertat -amenaces-, contra l’honor -injuries-, i contra la funció pública -desobediència-. L’interessat va trucar a diversos intèrfons de diferents domicilis, pertorbant la tranquil·litat i el descans dels veïns. Al lloc, l’interessat reacciona de forma desproporcionada envers els agents interventors, i el moment de la seva detenció mossega en una ma a un dels agents.

Deu persones han estat detingudes per positius d’alcoholèmia, i una per positiu a la prova de tòxics, tractant-se d’una dona i deu homes d’edats compreses entre 19 i 54 anys.
Els interessats van donar una taxa d’entre 0,93 g/l i 3,21 g/l. Entre ells un conductor de 22 anys implicat en un atropellament, i que va donar un resultat positiu d’1,65 g/l.
 
 
 
 
Escaldes-Engordany, 11 de setembre del 2023