• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté sis persones durant el cap de setmana

La Policia deté sis persones durant el cap de setmana

  •   04/09/2023 10:00 
Divendres a les 20:59 hores a Escaldes-Engordany es deté un home resident de 42 anys, per injuries i desobediència al agents de policia. Se’ns requeries per part del personal d’un establiment de restauració ja que l’interessat estava tenint una actitud inadequada envers els clients del local, quan volen controlar-lo els agents policials aquest té una conducta injuriosa i desafiant envers el funcionaris i desobeeix els manaments que li fan.
 
El diumenge a les 4:25 hores a Andorra la Vella es deté un home resident de 36 anys, per desobediència i injuries als agents de policia. El requeriment és per part del personal d’un local d’oci, ja que hi ha dos homes que alterarien l’ordre en l’interior del recinte, els agents interventors interpel·len als interessat en un estat d’embriaguesa evident, i aquests desobeeixen reiteradament els manaments donats de marxar del lloc, finalment ho fan, no obstant posteriorment, la persona detinguda torna a ser controlat a proximitat del lloc dels fets, ja que estava proferint injuries envers els funcionaris actuants.
 
El diumenge a les 13:15 hores a la frontera del riu Runer, es deté una dona no resident de 25 anys en possessió de 1,8 grams d’heroïna.
 
Igualment durant el cap de setmana s’ha detingut dos homes residents de 23 anys i 53 anys per delicte contra la seguretat col·lectiva  – amb taxes de 1,43 i 0,99 g/l. respectivament -.
 
Finalment aquesta passada matinada es deté un home resident de 27 anys en possessió de 0,5 grams de cocaïna, tanmateix també se’l deté per un delicte contra la seguretat col·lectiva – positiu en la prova de tòxics salivar -.
 
    Escaldes-Engordany, 4 de setembre del 2023