• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté dos homes per identificar-se amb documents inautèntics

La Policia deté dos homes per identificar-se amb documents inautèntics

  •   02/06/2023 11:30 
La Policia va detenir aquest dijous a les 14:40 hores a la frontera del DNCJ, dos homes no residents de 26 i 34 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic.
En ser controlats al punt fronterer, aquests van mostrar els seus respectius passaports. Acte seguit, en verificar els documents, els agents van constatar una sèrie d’irregularitats en les mesures de seguretat, podent certificar que eren falsos.

Pel que fa a la resta de detencions, dimarts a les 11:50 hores a Andorra la Vella, un home resident de 42 anys, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra l’Administració de Justícia, després de ser controlat a la via pública, havent de complir un arrest domiciliari de 24h dictat per l’autoritat judicial.
 
La nit de dimecres, a les 23:25 hores a Escaldes-Engordany, també es va detenir un home resident de 54 anys, per presumptament accedir de manera il·lícita al domicili de la exparella i posteriorment amenaçar-la. A l'interessat, també se l'acusa d'un presumpte delicte contra la llibertat sexual.
 
Aquesta matinada de divendres, s’han arrestat dos homes més per delictes contra la integritat física i moral.
Primer, a les 01:45 hores a La Massana, un home resident de 39 anys per agredir físicament a la seva companya de pis. L’altra detenció ha estat a les 03:50 hores a la parròquia d’Andorra la Vella, on un home no resident de 32 anys ha agredit físicament la seva parella a l’interior del domicili.
 
Finalment, pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, s’han arrestat 7 persones (cinc homes i dues dones) amb edats compreses entre els 21 i els 46 anys, amb taxes superiors a 0,80 grams d’alcohol i una d’elles per donar un resultat positiu a la prova de tòxics salivar. La taxa més a elevada ha estat de 2,00 grams.
 
Escaldes-Engordany, 2 de juny del 2023