• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un home amb més de 28 grams de cocaïna

La Policia deté un home amb més de 28 grams de cocaïna

  •   19/03/2023 09:00 
La Policia ha detingut, la matinada d’aquest dissabte, un home de 36 anys i no resident al país com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.
 
L’arrest s’ha produït a la sortida d’un local d’oci nocturn de la capital, on l’home hauria intentat vendre la droga. En el moment en què els agents l’han controlat, han vist com llençava a terra un embolcall que contenia 0,5 grams de cocaïna. Quan l’han escorcollat, li han trobat, amagats, 29 embolcalls més amb un total de 27,8 grams de la mateixa substància que estarien destinats al tràfic, i 145 euros en bitllets d’entre 5 i 50.
 
El detingut ja ha passat a disposició judicial. La investigació continua oberta.
 
Altres detencions
 
Entre divendres i dissabte, la Policia ha detingut a la frontera amb França tres persones més, tots turistes, en possessió de drogues: un home de 29 anys amb 8 pastilles d’èxtasi i tres cigarretes d’haixix; un altre de 23 anys amb dues pastilles, també d’èxtasi, i 2,5 grams d’haixix, i un home de 42 anys amb 1,6 grams de cocaïna i 2,1 grams de metamfetamina.
 
La matinada d’aquest dissabte, els agents també han detingut un home de 43 anys i resident al país per un positiu d’alcoholèmia de 2,5 després d’un accident amb danys materials a la CG2, a l’altura del Tarter. Un altre home, resident de 29 anys, ha estat arrestat per conduir sota els efectes de les drogues i a un tercer, també resident i de 29 anys, se l’ha detingut amb una taxa d’1,21. La matinada de diumenge, els agents han detingut una dona no resident de 26 anys amb un positiu d’1,97.
 
Finalment, la Policia ha arrestat un altre home, de 37 anys i no resident al país, com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per crebantar una  pena d’expulsió.

Escaldes-Engordany, 19 de març del 2023