• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

S'obre una convocatòria per a la contractació de 8 places d’agent de Policia -56ena promoció-

S'obre una convocatòria per a la contractació de 8 places d’agent de Policia -56ena promoció-

  •   03/03/2021 12:00 
S'obre una convocatòria per a la contractació de 8 places d’agent de Policia -56ena promoció-

El Ministeri de Justícia i Interior ha publicat la convocatòria de l’edicte 24-02-2021 per contractar 8 persones que ocupin places en el lloc de treball d’agent de Policia, adscrit al Cos de Policia, en què s'estableix el procediment i els requisits per a la provisió d'aquestes places.

Entre els diferents requisits que han de complir els candidats a agent de Policia destaquen tenir la nacionalitat andorrana, ser major d'edat a la data de publicació de l'edicte d'aquesta convocatòria, posseir el títol de batxillerat o un diploma equivalent i el permís de conduir andorrà B2, no tenir antecedents penals, i tenir una alçada de 1,60 metres per a les dones i 1,65 metres per als homes.
 
Els candidats admesos al procés de selecció hauran de superar també diverses proves, entre elles les mèdiques, les pròpies d'oposició que seran escrites i orals, les psicotècniques, i les físiques.
 
Seran seleccionades les persones que obtinguin la millor qualificació global de les proves realitzades que hauran de seguir una formació específica de un màxim de 9 mesos.
 
Una vegada els membres del Cos de Policia hagin finalitzat i superat el procés formatiu inicial, amb l'informe previ del director del Cos de Policia seran nomenats, seguint el procediment legalment establert, com a membres del Cos de Policia en període de prova, que tindrà una durada de 12 mesos.
 
Les persones interessades a postular a la convocatòria han de presentar una sol·licitud amb el formulari que es troba a l'apartat de Ingrés i formació de la pàgina web www.policia.ad, i adreçar-la al Grup de Recursos Humans del Departament de Policia, situat a l'edifici administratiu de l'Obac, d'Escaldes-Engordany. El termini de presentació de les candidatures estarà obert fins les 13 hores del 7 de maig de 2021.

Podeu trobar la documentació relacionada a la pàgina ingrés i formació al Cos, de la nostre web www.policia.ad


Escaldes-Engordany, 3 de març de 2021