• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

El Cos de Policia inicia les sessions formatives en el marc dels acords dels Plans parroquials d'atenció ciutadana, prevenció i

  •   15/09/2011 11:07 
El dilluns 12 de setembre van començar les sessions formatives amb els membres dels diferents Serveis de Circulació comunals del Principat. En aquesta primera sessió hi van ser presents tos el Caps de Circulació, així com el Director del Cos de Policia.

La formació la duran a terme membres de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana i de l'Àrea Tècnica (Grup d'Investigació d'Accidents de Trànsit) del Cos de Policia. Aquestes formacions són part dels acords signats en els Plans parroquials d'atenció ciutadana, prevenció i seguretat entre els diferents Comuns i el Cos de Policia, i la realitzaran 205 agents de les diferents corporacions Comunals.

Aquest pla, té com objectiu unir esforços per respondre de forma coordinada a les demandes i necessitats dels seus ciutadans en matèria de seguretat i atenció ciutadana. Un pilar fonamental d'aquest pla és la coordinació entre aquestes dues institucions per fixar objectius comuns, orientats sempre a la millora dels resultats i la percepció dels ciutadans en l'àmbit de l'atenció ciutadana, la prevenció i la seguretat.

Un dels àmbits d'actuació conjunts és en la circulació viària, amb la intervenció sobre els accidents i la regulació de la circulació en aquests, l'altre àmbit d'actuació conjunt, basat en l'atenció Ciutadana, aplega intervencions en l'àmbit de l'atenció i mediació, com ara problemes de veïnatge, sorolls, danys per caiguda de neu de les teulades, reunions amb el teixit social i empresarial (associacions, grups de veïns, centres escolars), actes vandàlics i danys al mobiliari urbà, centres escolars i absentisme escolar i infraccions penals contra turistes i comerciants. Els plans preveuen la possibilitat de realitzar serveis conjunts en aquests àmbits.

Aquestes sessions formatives, es duran a terme fins el 2 d'octubre d'engany, i tenen com a missió principal, disposar d'una formació que permeti i des d'una unitat de criteris, actuar en aquests àmbits definits de forma coordinada.






Escades-Engordany, 15 de setembre de 2011