• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Localització del pis refugi dels tres detinguts per furts en casa habitada i recuperació del producte dels darrers delictes. El

  •   26/04/2008 10:00 


En continuació de la investigació endegada el mes de gener d'enguany pels furts amb força en domicilis d'Andorra la Vella i Escaldes i el mateix tipus de delictes succeïts el 19/4 que va donar com a resultat la detenció el proppassat 20/4 de 3 persones d'origen iugoslau com a presumptes autors dels mateixos, efectius de l'Àrea de Policia Criminal varen efectuar un recerca i investigació exhaustiva per la parròquia de Canillo per tal de localitzar el pis/refugi on es deduïa que els interessats estaven allotjats.

Les investigacions varen permetre que el migdia del 23/4 es localitzés aquest pis en un edifici d'una zona poc freqüentada de la vila de Ransol (Canillo). Les tres persones detingudes havien llogat aquest pis dies abans directament al propietari per mitjà d'un anunci a internet.

Prèvia autorització judicial, el Cos de Policia va procedir a l'entrada i primer escorcoll del domicili per tal de verificar l'eventual presència d'algun altre membre del grup. Efectius del Grup d'Intervenció van procedir a l'entrada en el pis vers les 18h del 23/4, verificant que no hi havia cap ocupant, però que hi havien pertinences (equipatge i altres objectes).

A continuació, efectius de l'Àrea de Policia Criminal varen iniciar una minuciosa inspecció i registre del domicili, que es va perllongar fins la matinada. S'hi va trobar inicialment algun dels objectes furtats el dia 19/4 en un dels pisos d'Andorra la Vella. El registre va prosseguir el 24/4, fins que es va aconseguir poder descobrir, dissimulades entre les parets d'una petita nevera portàtil, gran quantitat de joies i diners, resultant tractar-se del total del producte dels furts comesos el 19/4.

Escaldes-Engordany, 26 d'abril del 2008.