• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

28/03/2008 17h22, comunicat. El Cos de Policia deté al presumpte autor de varis atracaments a entitats bancàries a Espanya.

  •   28/03/2008 17:22 


Dins la cooperació que l'Àrea de Policia Criminal te establerta amb els serveis homòlegs estrangers, en una reunió efectuada a finals de l'any 2007, entre responsables de les Unitats d'Investigació Criminal de l'Àrea de Policia Criminal del Cos de Policia i responsables de l'Àrea Regional d'Investigació del Pirineu Occidental del Cos de Mossos d'Esquadra, se'ns va informar de la descripció de l'autor no identificat d'uns atracaments a diverses entitats bancàries de les províncies de Lleida i Barcelona. Aquesta descripció va resultar també desconeguda pel Cos de Policia d'Andorra.

En data 03/03/2008 es va procedir a la detenció d'A.S.V (veure comunicat del nostre Cos de data 05/03/2008), com a resultat d'una altra investigació per nombrosos furts amb força en casa habitada i vehicles. Mentre l'interessat es trobava detingut, el Grup de Patrimoni de l'Àrea de Policia Criminal s'adonà que el detingut corresponia a la descripció de la persona recercada a Espanya.

Aprofundint en la investigació, l'Àrea de Policia Criminal es va posar immediatament en contacte amb els seus homòlegs del Cos dels Mossos d'Esquadra, comunicant les sospites sobre aquesta persona, fins que es va verificar que la persona detinguda a Andorra es podria tractar de la persona recercada a Espanya.

El Cos de Policia d'Andorra també esta investigant si una pistola de fogueix utilitzada en els atracaments, hauria estat adquirida al Principat, extrem que no ha pogut ser confirmat.

Escaldes-Engordany, 28 de març del 2008.