• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

06/12/2007 09h30, comunicat. Detenció de quatre persones per tràfic i consum de cocaïna.

  •   06/12/2007 09:30 


En data 04/12/07, el Grup d'Estupefaents de la Unitat d'Investigació Criminal 1, va procedir al control d'un individu -espanyol de 24 anys, resident-, el qual estava en possessió d'una paperina de cocaïna (d'un pes de 1'6 grams) i vint-i-vuit grams d'haixix. En efectuar un registre al seu domicili, se li decomissen cent vuitanta grams de marihuana.

En el mateix operatiu es procedeix al control d'una dona -andorrana de 31 anys- la qual estava en possessió de varies bossetes de cocaïna (d'un pes total de 5'2 grams), unes substàncies medicinals que s'utilitzen per adulterar la cocaïna, bossetes buides de plàstic de les utilitzades per confeccionar els embolcalls de les dosis de cocaïna, fil ferro utilitzat per tancar els embolcalls, una bàscula de precisió i dos-cents deu euros.

Posteriorment es procedeix a controlar la parella de la esmentada dona -portuguès de 30 anys, resident-. S'efectua un registre al domicili de la parella, on es recuperen restes de cocaïna.En el moment en que s'efectuava el registre, es va personar al domicili un individu -espanyol de 32 anys, resident- el qual anava a comprar cocaïna.

De l'enquesta policíaca es desprèn que aquest domicili, radicat a la ctr. Engolasters, és conegut com a punt de venda de cocaïna entre els consumidors.
Les quatre persones, han estat detingudes passant a disposició Judicial ahir durant la tarda.


Escaldes-Engordany, 06 de desembre del 2007.