• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

11/07/2007 17h30, comunicat. Detenció d'un home per un delicte contra la Salut Pública.

  •   11/07/2007 17:30 

Ahir 10 de juliol a les 13h40, una patrulla a la vila d'Encamp controla una persona asseguda dins un turisme Opel Corsa matrícula andorrana. Aquest es tracta d'un andorrà de 43 anys, que en el moment del control porta una xeringa amb una solució de cocaïna, que sembla anava a injectar-se.

En fer-lo sortir del cotxe per fer un registre, aquest ha intentat fugir corrents, essent interceptat per un dels agents, deixant caure abans un embolcall de cocaïna intentant alhora desfer-se d'un moneder contenint altres cinc embolcalls similars, en total una quantitat de 6,5 grams.

En fer un registre al vehicle s'ha trobat a l'interior una pistola de fogueig calibre 8mm., així com diversos objectes relacionats amb el consum d'estupefaents i quatre pastilles d'un psicòtrop. Posteriorment al seu domicili, s'han trobat onze pots de dosis individuals de metadona.

Segons les primeres investigacions sembla que l'interessat, consumidor habitual d'estupefaents i resident la major part del temps a Girona, Espanya, hauria portat la cocaïna amb ell des del país veí per consumir-ne al Principat. La metadona hauria estat adquirida també a Espanya amb recepta mèdica. Pel que fa a la pistola, sembla haver-la adquirit al Principat per encàrrec i destinada a altra persona.

L'interessat ha estat detingut i posat a disposició judicial.


Escaldes-Engordany, 11 de juliol del 2007.