• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Atropellament amb un ferit molt greu a Encamp.

  •   17/02/2006 19:41 


17/02/2006, a les 14h 15m, els nostres serveis reben l'avís de que s'havia produït un atropellament a l'Avda. Copríncep Francès, d'Encamp, a prop del creuer de les Bons. Desplaçant-se ràpidament una patrulla al lloc, es troba el servei de Bombers i SUM, amb una persona ferida estirada al terra en estat molt greu, conductor d'un camió que es troba aturat dins el carril central de gir en sentit de Canillo vers Encamp (vermell).
El ferit, andorrà de 34 anys, es evacuat d'urgència a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell i posteriorment a Barcelona en helicòpter degut a les lesions sofertes en crani i tòrax.
Segons informacions recollides al lloc dels fets, s'hauria produït un incident entre el ferit i el conductor d'un jeep Toyota Land Cruiser, atropellant aquest a la víctima i abandonant el lloc direcció el centre vila d'Encamp.
Minuts després es presenta al despatx central de Policia d'Escaldes-Engordany el conductor del vehicle que hauria marxat del lloc, explicant la seva versió dels fets tractant-se d'un home andorrà de 33 anys.
De l'estat actual de l'enquesta policíaca en resulta que la víctima hauria estat perseguint al conductor del jeep, amb el camió i fent-li senyals lluminosos.
Entre els dos hi hauria una controvèrsia de tipus personal anterior al moment dels fets i no relacionada amb la circulació. Una vegada a l'avinguda del Copríncep Francès, el camió hauria avançat el jeep al lloc on havia estat trobat i baixant el seu únic ocupant i conductor (la víctima) situant-se a prop del jeep, increpant el seu conductor i únic ocupant. Aquest hauria iniciat la marxa atropellant i deixant sobre lloc a la víctima.
El conductor del Toyota ha estat detingut per la seva presumpta implicació en els delictes de lesions per imprudència produïts amb vehicle automòbil i omissió del deure de socors.
El resultat de la prova d'alcoholèmia ha estat negatiu.


Escaldes-Engordany, 17 de febrer del 2006.