• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

10/02/2006 17h48, comunicat. Detenció de quatre individus implicats en una baralla amb lesions.

  •   10/02/2006 17:48 


El 8 de febrer a les 20h12, som avisats de que s'estava produint una baralla a l'avinguda d'Encamp del Pas de la Casa. Al lloc i entre una multitud, trobem un home estirat al terra, que hauria estat agredit amb una arma blanca a l'esquena. Requerits els serveis mèdics urgents, és traslladat inicialment al Centre Mèdic i posteriorment a l'hospital Ntra Sra de Meritxell per un reconeixement més exhaustiu. Aquest es tracta de O.A.F. E., un resident francès de 27 anys.

Iniciades les primeres investigacions, s'identifica el que seria el presumpte agressor, L.C. D.T. resident francès de 23 anys, que ens va lliurar l'arma utilitzada, un ganivet habitual de taula tacat amb sang. Prop del lloc i al terra, també recuperem un pot de gas lacrimogen, que haurien utilitzat contra ell.

Posteriorment localitzem i identifiquem els altres dos implicats en la baralla, amics de la primera víctima esmentada, que també van ser atesos al Centre Mèdic del Pas de la Casa; es tracta de B.L.C. T. de 21 anys i F. M. de 20 anys, tots dos residents francesos. El primer presenta una ferida d'arma blanca al costat esquerra del coll, i el segon una ferida darrera la orella.

Segons les primeres investigacions, l'implicat del ganivet va tenir una discussió el dia anterior amb un amic dels altres tres, degut que el gos d'aquest va entrar al restaurant on treballa el primer. A conseqüència, aquest hauria amenaçat i possiblement agredit l'amo del gos amb un pal.

Assabentats del fet tres amics seus, essent els altres tres ferits esmentats, van decidir anar el dia següent al restaurant. Al lloc finalment es van produir uns altercats, on sembla que els tres van agredir L.C. D.T., el primer llençant-li el contingut del pot de gas lacrimogen recuperat, el segon amb els punys i el tercer colpejant-lo amb una barra de ferro recuperada posteriorment. Semblaria doncs que aquest, en un moment donat, va agafar el ganivet i hauria assestat ganivetades almenys inicialment imprecises contra els tres, que els haurien causat les ferides mencionades.

Tots quatre implicats, residents al Pas de la Casa, han estat detinguts i posats a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 10 de febrer del 2006.