• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Detenció d'un individu per furt en una botiga i amenaces amb arma blanca.

  •   02/01/2006 12:19 


El passat 30 de desembre vers les 17h55, en un cèntric comerç de l'Av. Meritxell de la capital van entrar tres homes que actuaven de manera sospitosa, procurant tapar entre ells una vitrina amb telèfons mòbils. Abans de marxar aquests, els empleats es van adonar que en faltaven sis telèfons.

Dos dels homes van fugir corrent, quedant el tercer bloquejat per un empleat a l'interior, mentre l'encarregat sortia a l'exterior per localitzar els altres tot i avisant als nostres serveis. En aquesta situació, l'home retingut al comerç va treure una navalla, i amb aquesta va intentar agredir l'empleat que va poder esquivar les escomeses, aconseguint finalment també fugir.

L'individu va ser vist a l'exterior per l'encarregat, que el va perseguir pel carrer, fins que l'eficient intervenció dels agents de Circulació de l'Hble. Comú d'Andorra la Vella, recolzats per un vianant, va permetre la seva retenció i retirada de l'arma blanca, fins l'arribada d'una patrulla policíaca que va procedir a la seva detenció, tractant-se d'un home no resident de 28 anys i nacionalitat russa, ja coneguda del Cos de Policia per contravencions penals de furt.

El material robat són sis telèfons mòbils d'un preu total de 1.730 €, que s'haurien emportat els altres dos autors fugits, que no han pogut ésser localitzats.

El detingut ha estat posat a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 2 de gener del 2006.