• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

18/08/2005 19h00, comunicat. Detenció d'un home per dos robatoris en un restaurant i en un vehicle.

  •   18/08/2005 19:00 


A les 07h10 del 17/08/2005, tenim coneixement que durant la matinada s'ha produït un robatori en un restaurant de la Crta. de La Comella, d'on s'han endut tres quadres pictòrics. Una patrulla de la Unitat de Seguretat Ciutadana, havia identificat la mateixa nit a un individu a proximitat del lloc dels fets, iniciant-se la recerca del mateix.

Aquesta recerca donà el seu fruit a les 10h30, quan ha estat controlat pel carrer aquest home, que ha estat traslladat a les dependències policíaques on ha reconegut l'autoria dels fets, quedant detingut. Posteriorment ens ha acompanyat al lloc on havia amagat els quadres, en l'aparcament d'un immoble del C/ Prat de la Creu, on no viu.

Segons les primeres enquestes, sembla que el presumpte autor, un resident espanyol de 28 anys, hauria actuat en solitari, entrant per la finestra forçada del restaurant, emportant-se els quadres valorats entre 800 i 1.200 €.

En el transcurs de la investigació, també s'ha tingut coneixement d'un altre delicte la mateixa matinada, a l'interior d'un turisme estacionat en un aparcament d'Escaldes-Engordany. En aquest van trencar el pany d'una porta, desencaixant-la, intentant fer-li un pont elèctric per posar-lo en marxa sense aconseguir-ho, emportant-se de l'interior un moneder. Aquest moneder ha estat trobat entre les pertinences del detingut, que ha reconegut també l'autoria del fet.

El detingut ha estat posat a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 18 d'agost del 2005.