• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

09/08/2005 11h51, Dos joves detinguts en relació a danys a set vehicles i a un aparador.

  •   09/08/2005 11:51 


El 5 d'agost a les 06h30, som avisats pels agents de circulació de l'Hble. Comú d'Andorra la Vella, que han constatat danys en varis dels vehicles estacionats al C/Prada Motxilla d'Andorra la Vella.

Mentre la patrulla de Policia es desplaça vers el lloc, es creua amb dos joves que caminen pel C/ Baixada del Molí.

Al lloc constaten com un Opel Corsa (And) te el vidre davanter trencat i un Ssangyong Musso te els vidres laterals drets trencats.

A continuació i a requeriment del despatx central de Policia constaten, al C/ de la Grau un Volkswagen Golf (And) amb el vidre davanter dret trencat i a l'Antic Camí Ral danys a la motocicleta Kymco (And).

La investigació de la patrulla actuant, porta a identificar els joves amb els que s'havien creuat anteriorment, sent en R.R. A. i T.M. R., de 20 i 18 anys respectivament, de nacionalitat andorrana, controlant en un primer moment a R.R. A. i posteriorment a T.M. R.

Segons les primeres enquestes sembla que els interessats, després de separar-se de la resta de companys amb els que havien sortit, vers les 04:00 hores, van decidir de continuar la festa, anant a buscar begudes i durant el desplaçament, entre el Camí de la Grau fins Santa Coloma i en tornar després a l'invers, presumptament van causar danys a un total de sis vehicles estacionats i a un aparador, causant un perjudici econòmic superior als 3.000 €.

Els interessats van ser detinguts i posat a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 9 d'agost del 2005.