• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Finalitza el termini de presentació de candidatures per a 25 places d’agent de Policia, amb la recepció de més de 50 dem

  •   17/08/2004 12:30 


El dilluns 16/8 va finalitzar el plaç de presentació de candidatures al concurs oposició de places d’agent de policia, convocat el 07/07/2004 en el BOPA núm. 41 d’aquest any.

El matí del dimarts 17/8, una comissió mixta del Departament de Funció Pública i del Cos de Policia han verificat les 56 candidatures rebudes (47 homes i 9 dones amb una mitjana d’edat de 25 anys). Aquesta primera verificació, ha servit per constatar que les demandes complissin els requisits de l’edicte mencionat. Han estat validades un total de 52 sol·licituds.

Els 52 candidats aptes inicien ara un procés de selecció que inclou proves mèdiques, psicotècniques, físiques, culturals i una entrevista que hauran de superar per poder participar en el curs de formació inicial d’agent de policia, que començarà el dia 1 de novembre d’enguany i que tindrà una durada de 6 mesos. Les persones que superin aquest curs juraran el càrrec d’agent de policia.

Es tracta de la xifra més important de candidats a un concurs d’agent de policia des de fa molts anys. Aquesta xifra, que supera el doble de places convocades, ha de permetre efectuar una bona selecció d’alumnes amb la intenció de cobrir les 27 places demanades. Si així fos seria també la promoció i l’increment més nombrós en la historia de la Policia . El Cos de Policia expressa la seva satisfacció per l’excel·lent resposta i interès que ha tingut aquesta convocatòria de noves places, i que ha de permetre un increment substancial dels efectius del Cos per millorar el servei i la seguretat públiques.

Actualment el Cos de Policia està integrat per 184 funcionaris policíacs, 34 administratius i 9 tècnics. Si finalment es cobreixen les 27 noves places representarà un increment de 60 efectius en tres anys, des del 2002.

Escaldes-Engordany, el 17 d’agost del 2004.