• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

10/08/2004, 16h00 comunicat de premsa. Detenció d'una persona com presumpte autor de robatoris en tres establiments del Princip

  •   10/08/2004 16:00 


En tres establiments d'Andorra la Vella, un bar restaurant, un restaurant i un restaurant pizzeria, es van produir tres robatoris les nits i matinades dels dies 25 de juliol, 2 d'agost i 3 d'agost respectivament. En tots casos, es van sostreure els diners de la recaptació de les caixes registradores, arribant a 50, 700 i 2.250 € respectivament, essent el perjudici total de 3.000 €.

En les constatacions per part dels nostres efectius especialitzats, es recullen una sèrie d'elements, indicis i proves, que ens fan determinar que en els tres casos hauria estat el mateix autor, qui s'hauria enfilat en dos ocasions per petites finestres i accedint l'altra per una reduïda obertura de ventilació, així com altres elements unívocs que determinen part de la seva vestimenta, i s'objectiva cap un possible autor.

Com a resultat de les investigacions, la nit del 5 d'agost és detingut L.D.A. R.A. resident de 28 anys, persona coneguda pels nostres serveis. En l'escorcoll se li troba a sobre 1.005 €, fraccionats en quatre tipus de bitllets i xavalla.

En ésser una persona sense domicili fix, prenem contacte amb persones amb les que havia conviscut darrerament, lliurant-nos pertinences que tenia als seus domicilis. Entre aquestes pertinences, hi havien dos pletines musicals giradiscs noves, de les que s'ha pogut determinar el dia, lloc i establiment on les havia comprat, per un preu de 1.150 €, suposadament amb diners producte de les sostraccions, tanmateix com els diners que portava en la seva detenció.

El detingut L.D.A. R.A. va ser posat a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 10 d'agost del 2004.