09/02/2004 16h Formació continuada. Cursos de control de masses i manteniment de l'ordre i reciclatge en mu"> 09/02/2004 16h Formació continuada. Cursos de control de masses i manteniment de l'ordre i reciclatge en mu"> 09/02/2004 16h Formació continuada. Cursos de control de masses i manteniment de l'ordre i reciclatge en mu">
  • URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

09/02/2004 16h Formació continuada. Cursos de control de masses i manteniment de l'ordre i reciclatge en mu

  •   09/02/2004 16:00 


En el marc de la formació continuada del Cos de Policia, avui dilluns han començat dues formacions diferents impartides a funcionaris del Cos de Policia. Els formadors provenen del Cuerpo Nacional de Policia de españa i de la Gendarmerie Nationale francesa. Quinze funcionaris de l'àrea de Seguretat Pública seguiran durant dues setmanes al Principat un curs sobre control de masses i manteniment de l'ordre. El curs està impartit per policies de les Unitats d'Intervenció Policial de la policia espanyola. Es tracta de la segona sèrie d'aquesta formació, que es va iniciar ja el mes de desembre. Els formadors, desplaçats des de Madrid, incidiran també en les tècniques de defensa personal. Es tracta d'una més de les formacions que es desenvolupen mercès al conveni de cooperació entre el cos andorrà i l'espanyol.

Funcionaris del Grup de Muntanya efectuaran aquesta setmana un reciclatge en la seva matèria. Els formadors són dos gendarmes especialistes en muntanya de Pelotó de Muntanya de Pierrefite-Nestalas de la Gendarmerie Nationale francesa. Aquesta formació es fa en el marc de les tradicionals relacions de cooperació amb aquest cos francès. Des de fa un cert temps s'està preparant un conveni de cooperació amb els cossos de seguretat francesos per tal de formalitzar la relació de cooperació tant en matèria de formació com operativa. Aquest conveni està ja molt avançat i s'espera poder-lo establir ben aviat.

Escaldes-Engordany, 9 de febrer del 2004.