• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

27/01/2004 12h Comunicat de premsa. Detenció per delictes contra el patrimoni.

  •   27/01/2004 12:00 


Detinguda una dona després de furtar la bossa de ma d’una agent de policia en el transcurs d’una investigació per furts en un centre comercial. Des de feia unes setmanes el Cos de Policia tenia coneixement de varis furts de bosses de ma a l'interior d'un centre comercial d'Andorra la Vella. Varies clientes havien denunciat la desaparició de les seves bosses de ma mentre efectuaven compres a la zona d’alimentació. Les bosses contenien documentació i diners.

Amb la col·laboració del servei privat de seguretat del centre, el Cos de Policia va disposar un discret servei de vigilància, dispositiu que va resultar eficaç quan la tarda del 22/1/2004 una dona va agafar el carro d’una suposada clienta despistada, carro que contenia una bossa de ma. En realitat la clienta despistada era una agent de policia que formava part del dispositiu.
L’autora del furt va ser interceptada abans de sortir del local, després de recuperar la seva pròpia bossa de ma que tenia dipositada en la consigna.

Efectuat un registre al seu domicili, es varen recuperar bosses de ma i documentació producte dels furts anteriors.

M.S. M. resident, de nacionalitat espanyola i 44 anys d’edat va ser detinguda i posada a disposició judicial com presumpte autora d’aquesta sèrie de furts.

Escaldes-Engordany, 27 de gener del 2004.