• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

13/01/2004 17h Accident d'esquí mortal.

  •   13/01/2004 17:00 


Vers les 13h30 del dimarts 13/1/2004 s’ha produït un accident d’esquí amb el resultat d’una persona morta a l’estació d’esquí de Pal/Arinsal.

L’accident ha succeït en el sector del Coll de la Botella, a la meitat de la pista anomenada “Coll de la Botella”, pista catalogada com de nivell blau, es a dir de dificultat mitjana.
Segons l’enquesta policíaca, la víctima, un turista espanyol de 37 anys, estava esquiant tot sol quan li ha saltat un esquí, perdent aleshores el control i dirigint-se vers una zona boscosa que separa dues pistes, per xocar finalment contra un arbre. Ha patit lesions molt greus al crani.

Uns testimonis presencials del fet han avisat a un operari de les pistes que esquiava a proximitat, el que ha donat avís al serveis de socors de l’estació. Posteriorment els serveis d’atenció mèdica urgent també s’han traslladat al lloc, no podent fer res per salvar la vida de l’accidentat degut a les lesions sofertes.

S’han desplaçat al lloc un equip del grup de Muntanya de la Policia i el comissari de guàrdia per efectuar les constatacions en matèria de policia judicial. L’enquesta ha permès esbrinar que el difunt estava allotjat tot sol en un hotel de la parròquia d’Ordino. El Cos de Policia ha pogut avisar als seus familiars, en el seu lloc d’origen . El finat era resident a la localitat de San Lucar de Barrameda, Cadiz, a Espanya.

L’Hble.Sr. Batlle de guàrdia ha ordenat l’aixecament del cos, que ha estat traslladat al dipòsit de cadàvers de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on se li practicarà l’autòpsia.

Escaldes-Engordany, 13 de gener del 2004.