• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

11/01/2004, 10h Detenció després d'una persecució, per furt de vehicle i conducció temerària.

  •   11/01/2004 10:00 


Vers les 19h30mn del divendres 9/1/04 el Cos de Policia va rebre l’avís del robatori d’un vehicle estacionat en un concessionari d’automòbils de l’Av. Santa Coloma d’Andorra la Vella, on l’havia deixat parat el seu propietari mentre hi feia unes gestions.

La difusió de l’ordre de recerca donada a les patrulles va donar resultat quan hores després, vers les 04h45mn de la matinada del dissabte, una patrulla va observar com aquest cotxe circulava per la CGIII a l’alçada de la vila d’Erts, a La Massana.

La patrulla va seguir al cotxe recercat fent-li senyals òptiques i acústiques amb els dispositius d’emergència. El vehicle en qüestió, en adonar-se de la presencia policíaca, va augmentar la velocitat iniciant-se una persecució durant la qual el vehicle perseguit va fer un avançament al mig d’una corba amb línia continua i va circular pel carril contrari a velocitat considerable.
Una segona patrulla es va afegir a la persecució, fins que van poder aturar el vehicle seguit abans d’arribar a la vila de La Massana, on es va controlar i detenir al conductor i únic ocupant, identificat com A.L. J. resident xilè de 26 anys.

A.L. J. ha estat detingut i posat a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 11 de gener del 2004.