Detenció per manipulació de parquímetres a Encamp i per estafa a un hotel d'Escaldes-Engordany"> Detenció per manipulació de parquímetres a Encamp i per estafa a un hotel d'Escaldes-Engordany"> Detenció per manipulació de parquímetres a Encamp i per estafa a un hotel d'Escaldes-Engordany">
  • URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Detenció per manipulació de parquímetres a Encamp i per estafa a un hotel d'Escaldes-Engordany

  •   14/10/2003 09:30 


Cap a les les 3 h de la matinada del 12/10/2003 una patrulla de policia va controlar els tres ocupants d’un vehicle que circulava per l’av. Copríncep Episcopal d’Encamp. Moments abans s’havia rebut l’avís dels agents de circulació comunals que indicaven que aquestes persones haurien estat manipulant o intentant manipular diversos parquímetres de la vila. Els interessats, tres persones de nacionalitat romanesa, no residents al Principat, haurien estat marcant diversos parquimetres de la vila. Una d’aquestes persones havia estat ja controlada pocs dies abans per una contravenció penal de furt en un establiment d’Andorra la Vella. Continuant l'enquesta policial es va esbrinar que aquestes persones s'havien allotjat en un hotel d’Escaldes-Engordany, d’on havien marxat sense previ avís i on van deixar un deute pendent de 165 euros. El gerent de l’establiment hoteler va cursar la denúncia.

C.S., de 26 anys i els seus acompanyants de 16 i 17 anys, de nacionalitat romanesa i no residents al país, han estat detinguts i posats a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 14 d'octubre del 2003