• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un home per possessió de cocaïna quan conduïa fent ús del mòbil

La Policia deté un home per possessió de cocaïna quan conduïa fent ús del mòbil

  •   15/12/2023 10:00 
La Policia ha detingut aquesta setmana a Escaldes-Engordany un home de 30 anys amb 0,8 grams de cocaïna. Els agents el van controlar inicialment al carrer François Mitterrand perquè el van veure conduir fent ús del telèfon mòbil.
 
Quatre persones més han estat arrestades per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues. A una d’elles, una noia de 20 anys que circulava per la CG2 a una velocitat elevada, se la va detenir dimarts amb una taxa d’1,58.
 
Dijous a la tarda es va arrestar un home de 33 anys que va donar positiu en la prova de tòxics. La Policia l’havia controlat, en un primer moment, per conduir amb el permís suspès fora de l’horari autoritzat per la Batllia i, per tant, també se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra l’Administració de Justícia.
 
La matinada d’aquest divendres, un home de 34 anys i un de 64 han estat arrestats amb taxes d’alcoholèmia d’1,76 i 1,84 respectivament.
 
D’altra banda, els darrers dies la Policia també va detenir un home de 51 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili per entrar a casa d’una altra persona. Els fets van tenir lloc el passat dimecres. L’home hi hauria accedit per una finestra, sense forçar-la, suposadament per passar-hi la nit. El propietari del domicili va sentir sorolls i el va descobrir en una de les habitacions. Es trobava sota els efectes de l’alcohol i no s’hauria endut res.
 
Escaldes-Engordany, 15 de desembre del 2023