• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un home per dur amagat un ganivet de prop de 20 centímetres

La Policia deté un home per dur amagat un ganivet de prop de 20 centímetres

  •   16/11/2023 10:04 
La Policia ha detingut aquesta setmana un home de 45 anys com a presumpte autor de delictes contra la llibertat, per amenaces, i contra la seguretat col·lectiva, per dur una arma blanca de port prohibit.
 
Els fets van tenir lloc dimecres al matí en un establiment de restauració d’Escaldes-Engordany on l’arrestat, que es trobava en un fort estat d’embriaguesa, estava causant aldarulls i amenaçant de mort una persona amb qui havia tingut un conflicte previ i que no es trobava al local, sinó que residiria a la Seu d’Urgell. En l’escorcoll de seguretat, els agents li va trobar, amagat, un ganivet de cuina de 19,5 centímetres.
 
També com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat per amenaces de mort, la Policia va detenir dimarts a la nit a Encamp un altre home de 45 anys. El detingut va amenaçar el propietari d’un bar i després va marxar conduint el seu vehicle. Els agents el van controlar minuts més tard amb una taxa d’alcoholèmia d’1,82. Per aquest motiu també se l’arresta com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva.
 
Els darrers dies, la Policia ha detingut un altre home, de 29 anys, per conduir sota els efectes de l’alcohol amb una taxa d’1,56 i un altre, de 26 anys, per positiu en drogues al volant. A aquest darrer també se’l va sancionar per conduir sense el permís corresponent i per no disposar de l’assegurança obligatòria.
 
Pel que fa a delictes contra la salut pública, aquesta setmana la Policia ha detingut a la frontera del riu Runer un home, de 34 anys i no resident, que accedia al país amb 5 grams de cocaïna.
 
Escaldes-Engordany, 16 de novembre del 2023