• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Cinc persones detingudes el cap de setmana per conduir sota els efectes de l’alcohol

Cinc persones detingudes el cap de setmana per conduir sota els efectes de l’alcohol

  •   13/11/2023 10:37 
La Policia ha detingut cinc persones aquest passat cap de setmana per positius d’alcoholèmia. Un dels arrestats és un home de 44 anys que va ser detingut diumenge a la tarda amb una taxa d’1,81 després de patir un accident amb danys materials al port d’Envalira quan el cotxe va sortir de la via. No s’hi va veure implicat cap altre vehicle.
 
Entre la matinada i la nit de dissabte, la Policia va detenir quatre persones més per conduir sota els efectes de l’alcohol. Es tracta d’un home de 76 anys i no resident amb una taxa d’1,24, una dona de 23 anys amb una taxa d’1,19, i dos homes més de 41 i 37 anys amb taxes d’1,16 i 1,12 respectivament.
 
Finalment, el passat divendres al vespre a Andorra la Vella, es va arrestar un noi de 21 anys com a presumpte autor de delictes contra la funció pública, contra l’honor i contra la llibertat. Es va requerir la Policia quan el jove es trobava molt agressiu a l’interior d’un establiment de la capital. Tot i que els agents van voler dialogar amb ell, els va intentar agredir, els va insultar i amenaçar, es va resistir al control i, un cop detingut, va intentar trencar els vidres del vehicle policial a cops de peu.
 
Escaldes-Engordany, 13 de novembre del 2023