• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Tres detinguts la matinada de dimecres per resistència, insults i amenaces a agents de policia

Tres detinguts la matinada de dimecres per resistència, insults i amenaces a agents de policia

  •   02/11/2023 11:54 
La Policia va detenir la matinada de dimecres a Andorra la Vella dos joves de 26 i 28 anys que s’haurien posat agressius amb uns coneguts i, en el moment de la intervenció dels agents, van intentar fugir, es van resistir i un d’ells va insultar els policies. Se’ls va arrestar com a presumptes autors de delictes contra la funció pública i contra l’honor.
 
La mateixa matinada de dimecres a Escaldes-Engordany, la Policia va detenir un home de 32 anys després d’haver requerit els serveis dels agents per una baralla al carrer. L’avís era fals i en el moment d’identificar l’home, aquest va intentar resistir-se al control, va començar a insultar els policies i va amenaçar de mort un dels agents. Se’l va detenir com a presumpte autor de delictes contra la llibertat, l’honor i la funció pública.
 
A la tarda, un altre home de 34 anys va ser arrestat a la Massana com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per conduir amb el permís retirat fora dels dies autoritzats per la Batllia per motius exclusivament laborals.
 
Les darreres hores, dos homes més, de 24 i 39 anys, han estat detinguts per conduir sota els efectes de l’alcohol amb taxes d’1,70 i d’1,34 respectivament. Cap dels dos resideix al país.
 
Escaldes-Engordany, 2 de novembre del 2023