• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un home amb una navalla de 9 centímetres a Encamp

La Policia deté un home amb una navalla de 9 centímetres a Encamp

  •   22/05/2023 09:07 
La Policia ha detingut aquest cap de setmana un home de 52 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva per port d’arma blanca, i contra la funció pública, per desobediència i resistència.
 
Els fets van tenir lloc dissabte a la nit en un bar de la vila d’Encamp. L'home estava causant aldarulls a l’interior del local i, quan els agents el van controlar, aquest va desobeir de forma contínua les instruccions dels policies i va oferir una forta resistència. Durant l’escorcoll, li van trobar una navalla de 9 centímetres a l’interior d’una de les butxaques dels pantalons.
 
Durant el cap de setmana, la Policia ha detingut 9 persones més per presumptes delictes contra la salut pública, contra el tràfic jurídic i contra la seguretat col·lectiva.
 
La matinada del diumenge a Andorra la Vella, un home de 25 anys va ser detingut en possessió de 0,8 grams de cocaïna. Dissabte al migdia a la frontera del Pas de la Casa, la Policia va arrestar un home, de 23 anys i no resident, com a un presumpte autor d’un delicte contra el tràfic jurídic per identificar-se amb un document fals.
 
Pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol, durant el cap de setmana s’han detingut un total de 7 persones. Es tracta de sis homes i una dona, aquesta última no resident, d’edats compreses entre els 23 i 50 anys, amb taxes superiors a 0,80. La més elevada ha estat un positiu de 2,24 grams d’alcohol per litre de sang.
 

Escaldes-Engordany, 22 de maig de 2023